Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (2.61 secunde)
In plus, jumatate din primele produse si grupe de produse, ca pondere in exportul tarii noastre, au inregistrat in 2005 reduceri cantitative de pana la 30% ale volumului de vanzari in strainatate.
"Cele mai mari vanzari le avem in ultimele doua zile, cand am vandut aproape dublu fata de ultimele 5 zile la un loc", ne-a explicat un vanzator de martisoare.
Potrivit Alinei Curcea, unul dintre agentii de vanzari ai unei firme participante la eveniment, pe piata din Craiova mai e destul loc pentru constructii.
Ei spun ca 2006 se va putea compara cu 2004, cand agentiile de turism au inregistrat vanzari destul de mari.
Suprafata de teren ce va ramane la ADS va fi apoi folosita pentru retrocedari si vanzari. "Se urmareste despartirea actiunii de cercetare de actiunea de productie.
In prezent, exista multi care doar incaseaza comisionul la vanzari, dar ulterior nu asigura service-ul. Cand apar probleme, proprietarii de autoturisme sunt trimisi la reprezentanta.
Suprafata de teren ce va ramane la ADS va fi apoi folosita pentru retrocedari si vanzari. "Se urmareste despartirea actiunii de cercetare de actiunea de productie.
In prezent, exista multi care doar incaseaza comisionul la vanzari, dar ulterior nu asigura service-ul. Cand apar probleme, proprietarii de autoturisme sunt trimisi la reprezentanta.
Aceleasi surse apreciaza ca, "daca banca centrala va majora la inceputul lui mai dobanda de politica monetara de la 8,5 la 9 sau 9,5%/an, este de asteptat ca fondurile speculative sa-si mareasca expunerea pe piata romaneasca, prin vanzari mai mari de valuta, leii urmand sa-i plaseze in depozite, caz in care euro va scadea sub pragul de 3,4 lei".
La acestia se adauga si un client care a depus un colet", a declarat Doina Preda, sefa Serviciului vanzari din cadrul DRP Craiova.
ßi Robert Teodorescu, directorul departamentului Vanzari Rezidentiale din cadrul unei mari companii imobiliare, afirma ca cei cu venituri mai mici "se vor orienta spre apartamente mai mici, mai important devenind numarul de camere si nu suprafata apartamentului." Asta, pentru ca de doi-trei ani incoace preturile la utilitati au tot crescut, si vor continua sa creasca, astfel incat dupa aderare "nu toti isi vor mai permite sa fie proprietari", adauga Teodorescu.
Incepand din 2006, Ford a introdus un nou program de servicii dedicat exclusiv posesorilor de autovehicule Ford (Ford Suport), un serviciu de asistenta nonstop, care presupune transportul autovehiculului avariat, depanare, transport si cazare pasageri, precum si transportul vehiculului in localitatea de resedinta a clientului", a declarat ieri Adrian Marasescu, coordonator vanzari la Plusauto - dealer autorizat Ford, la o conferinta de presa.
Aseara am fost intr-un supermarket si am facut cumparaturi pentru saptamana asta de un milion si ceva", a spus Marian Popescu, un craiovean de 28 de ani care lucreaza in vanzari.
O dovada in acest sens o constituie comunicatele de presa zilnice prin care detinatori de actiuni la SIF-uri - clasificati ca persoane initiate - anunta vanzari de pachete de actiuni la acesti emitenti.
O persoana singura, cu un venit de 350 sau 550 RON, nu poate face credit imobiliar", a declarat Adrian Glavan, ofiter de vanzari la Banca Romaneasca.
Logan, pe loc fruntas la vanzari Statisticile indica intr-adevar faptul ca, demografic vorbind, Constanta ocupa un loc fruntas in numarul Logan-urilor vandute, in timp ce la nivel mondial, conform celor indicate de catre Francois Fourmont, Romania reprezinta a sasea piata de desfacere ca numar de unitati vandute a grupului francez.
La angajare, nu prea poti negocia sume fixe drept bonus, ci procent din salariul fix sau din vanzari (daca este cazul).
In ultimele luni, Audi doboara orice record in materie de vanzari, astfel ca tehnicienii germani pot sa se lanseze in proiecte si cercetari care de care mai fanteziste.
Acum mai avem la dispozitie pentru acest program numai autoturisme Renault si Nissan", a declarat Luiza Scarlatescu, directoare de vanzari la REDAC, concesionar Dacia-Renault.
Acum, cand ne relocam in Romania, ea chiar are momente cand ezita sa se bucure de noua situatie, aducandu-si aminte de incarcarea de lucru de pe vremea cand eram director de vanzari la IBM Romania in perioada 1998 - 2002", a spus craioveanul care i-a cucerit pe americanii de la IBM.
google-analytics.com